Onze Dirigent

Ik, Anja Luyt, geboren en getogen in Deventer, ben als klein meisje al begonnen bij de Deventer Kinderoperette Vereniging. Daar kreeg ik al snel een rol (soldaat) en begon daar met het zingen van solo’s. Ik heb 7 jaar zangles gehad van Leny Stappers. Bij het Toonkunstkoor Euterpe waarbij ik 26 jaar heb gezongen is de liefde voor klassieke muziek gegroeid. Met als hoogtepunt de Matthaus Passion van Bach.

Wanneer de dirigent afwezig was viel ik in. Dat maakte dat ik de Meerjarige Dirigenten opleiding ben gaan doen.

In de loop der jaren ben ik dirigent geweest van diverse koren.

Vanaf november 2014 ben ik dirigent bij dameskoor Eigen Wiese.
Eerst als interim, nu vast. Een koor waar alles goed geregeld is en een prettige sfeer heerst. Sinds september 2015 ben ik dirigent van een geheel nieuw koor in Brummen; Vrouwenkoor “Te Gek”. Ook zing ik al 9 jaar met veel plezier in het damessextet De Notrudamus. Overdag ben ik juf op een asielzoekersschool waar ik het al dertien jaar prima naar mijn zin heb.


Het Bestuur

Ja, dat zijn wij dus. Wij proberen de vereniging draaiende te houden en doen dit met veel inzet en plezier.
 

Voorzitter
Lies Tijhaar
tel. 06-20257835

PR + secretaris
Marianne Emaus
tel. 06-22217828

Penningmeester
Greta van Wijk
tel. 0572- 357296

Bestuurslid Muziek
Margriet Barneveld
tel. 0523-657875

Bestuurslid Presentatie
Janny van der Vegt
tel.  0572-372413

Onze Accordeonist


Als accordeonist beleef ik, Margriet Barneveld, er veel plezier aan om het koor te begeleiden.

Tevens arrangeer ik de nummers voor het koor en samen met de muziek commissie probeer ik leuke muziek te zoeken die bij het koor past. Veel verschillende stijlen, zoals jullie verder op de site kunnen lezen. Met veel enthousiasme hoop ik nog vele jaren leuke muziek te brengen.

Bij-instrumenten en Percussie
Nelke Bezem: saxofoon en klarinet
Irma van Rossum: djembé en percussie
Marianne Pont en Mieke de Graaf: percussie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.